Prijzen

Een investering in jezelf verdient zich altijd terug’

Tarief:  

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Ook al krijg je vaak al wat coaching tijdens dit gesprek. 

Het uurtarief voor coaching is een investering van €70,- per uur, inclusief alle voorbereidingen, verslaglegging, opdrachten voor thuis en informatie.

Traject: 8 coachgesprekken van een uur is €520,- .

Speciaal voor jongeren onder de 27 jaar is het €40,- per uur, inclusief alle voorbereidingen, verslaglegging, opdrachten voor thuis en informatie.

Traject: 8 coachgesprekken van een uur voor jongeren is €300,- .

 

Recensies

Vanaf het begin voelde ik mij op mijn gemak bij Joanne, het was al heel snel vertrouwd en Joanne zette me al snel tot nadenken over wat ik wilde bereiken en ontwikkelen. Joanne is voor mij een heel goed luisterend persoon geweest die veel rust over kan brengen en laat me vertellen wat ik wil vertellen en voel me daardoor vrij om te praten zonder bij na te hoeven denken. Doordat Joanne mij gespiegeld heeft en gaande het traject werd ik me steeds bewuster van de keuze die ik wilde maken. 

Ik sta nu sterker in die keuze en weet wat ik wil zonder mezelf te verliezen. Ik ben door Joanne goed geholpen. Ik vind Joanne iemand die heel laagdrempelig is maar wel heel professioneel kan zijn.

Jolanda (54)

Ik heb Joanne als bijzonder betrokken, rustig, belangstellend, liefdevol en aandachtig ervaren. We vertrouwden elkaar, er was ruimte voor humor en lichtvoetigheid maar we hebben ook zwaardere thema’s besproken. Zonder oordeel was Joanne er altijd voor mij tijdens het coachen. En deze exclusieve tijd voelde elke keer als bijzonder! 

Jouw hartelijke en serene uitstraling gaf mij het gevoel alles aan je te kunnen vertellen. Dit maakt jou uniek en daar zit ook je onderscheidenheid in als professioneel coach. 

Wat een bijzonder traject was dit. Een waardevolle investering voor het heden, mijn toekomst, de toekomst van mijn bedrijf en die van mijn kinderen en relaties. 

Noortje (34)

Joanne is iemand die je op je gemak laat voelen. Ze heeft een rust over zich heen die mij enorm aansprak en begreep mijn probleem waar we mee aan de slag zijn gegaan. Joanne liet mij zelf goed nadenken als ik even vast zat. Komt niet met kant en klare oplossingen maar wist de vragen zo te stellen dat ze mij weer op weg hielp om verder te kunnen gaan. Ik ben mij veel bewuster geworden van de dingen waar ik tegenaan loop.

Ze is een fijne coach, echt aan te raden voor iemand die een coach zoekt.

Mirjam (57)

Joanne kan ontzettend goed luisteren en weet daardoor altijd tot de kern van het probleem te komen, is enthousiast brengt op een duidelijke manier iets over. Joanne is flexibel en voelt goed aan wat voor opdrachten/oefeningen er op dat moment van toepassing zijn op de situatie.

Joanne is vriendelijk en oprecht geïnteresseerd, waardoor ik al snel het gevoel had me open te kunnen stellen. Ze oordeelt niet, maar ze stelt vragen, waardoor we samen altijd tot de kern van een probleem of situatie kwamen. Dit heeft me heel erg geholpen om weer nieuwe inzichten over mezelf op te doen.

Tussen de gesprekken door had ik meestal een oefening als huiswerk. Ik vond het heel fijn om op deze manier tussen de gesprekken door zelf uitgebreid de tijd te kunnen nemen voor een oefening of opdracht, en deze de sessie daarna samen te bespreken.

Rowan (26)