Over Joanne

‘Het is de hoogste tijd voor jou om heel gelukkig te zijn.’

Mijn naam is Joanne Hermans. Binnen mijn praktijk ben ik werkzaam als levens- loopbaan en hart-coach, met name gericht op het omgaan met stress en het hervinden van jezelf. 

Missie

Mijn missie is levensvreugde van mensen vergroten, mensen laten stralen en het hart sneller laten kloppen. Ik lever graag een bijdrage aan het geluk in de wereld en geloof sterk dat vrouwen hierbij een belangrijke rol spelen.  

Ervaring

Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in het gedrag van de mens. Niet één mens is hetzelfde en dat maakt het werken met mensen ook zo boeiend en uitdagend. De keuzes voor mijn studies en werk zijn dan ook allen gericht op communicatie en interactie met mensen, in een begeleidende vorm. Gedurende mijn werk in de hulpverlening, als maatschappelijk werker, communicatie-trainer en als docent/trainer/coach bij een pedagogiekopleiding ontmoet ik veel mensen in verschillende fases van hun leven, met ieder een eigen verhaal en met een verscheidenheid aan vraagstukken ofwel problemen.

Waarom coachen speciaal voor vrouwen?

De keuze om mij te richten op het coachen van vrouwen is een logisch gevolg voortgekomen uit de sector waarin ik werkzaam ben. Daarnaast ben ik zelf natuurlijk ook vrouw en lange tijd alleenstaande moeder geweest. Ik ben in mijn leven met regelmaat tegen mijn eigen grenzen aangebotst, heb stress ervaren door altijd maar goed willen doen voor anderen en lastig hulp kon vragen. Een leerzaam bewustwordingsproces waar ik een sterker persoon van ben geworden. Ik ben van mening dat je je hele leven lang blijft ontwikkelen en dat deze levenslessen je een mooier mens maken. 

  • ik ben als coach niet gericht op problemen maar vooral op Wat werkt wel
  • goede vragen dwingen tot nadenken over het eigen gedrag 
  • op een gelijkwaardige en oprechte basis samenwerken
  • ik sluit aan bij jouw verhaal en sta open voor een echte ontmoeting
  • je verdient mijn volle aandacht tijdens de coaching
  • ik heb vertrouwen in jou als mens en jouw potentie

 

Opleidingen

Professioneel registercoach life en loopbaan coaching, Oplossingsgerichte coaching, ACT (Acceptance Commitment Therapie), IEMT (Integral Eye Movement Therapy), HBO-Verpleegkunde, Pedagogische Wetenschappen, Holistisch Kindertherapie, KIES (Kinderen In EchtScheiding).

Mijn ervaring, deskundigheid, integriteit, nieuwsgierige (verwonderende) betrokkenheid met de coachee, enthousiasme en vrolijke karakter zijn helpend om een fijn contact aan te gaan en een prettige warme coach te zijn. 

Tot ziens

Hartelijke groet, Joanne